10 verrassende cadeaus voor moederdag!

Een moederhart, een gouden hart… zo wordt wel eens gezegd. Moederdag is dan ook een dag om niet zomaar voorbij te laten gaan. 14 mei is het weer zover, dan is het tijd om de belangrijkste vrouw in je leven iets terug te geven.

Heb jij absoluut geen idee welk cadeau je moet kopen? Wil je zielsgraag je moeder bedanken voor haar belangeloze inzet maar weet je niet goed hoe?

Geen nood! Wij presenteren de meest verrassende cadeaus voor jou op een blaadje. Je hoeft er enkel nog het beste uit te kiezen!

Of je nu een vrouw of een man bent, klein of groot, jong of oud, voor elke situatie bestaat een gepast geschenk.

Waar je ook voor gaat, met één van deze cadeaus scoor je gegarandeerd!

Voor de allerkleinsten

Wanneer je zoon of dochter nog erg jong is, bezit deze natuurlijk nog geen centjes. Toch beseft deze kleine spruit maar al te goed wat voor een belangrijk figuur die mama toch wel is. Dit kader van Articulate Gallery is voor de allerkleinsten dan ook een ideaal cadeau voor moederdag.

Kinderen brengen dan wel geen geld in het laadje, maar tekenen kunnen ze als de beste. Dankzij dit handige kader kunnen de kunstwerkjes van je oogappel aan de muur pronken!

Meer nog, door het ontbreken van de glazen wand vormen zelfs driedimensionale meesterwerken geen enkel probleem!

Extra tip: Ook vaderlief geniet dagelijks van moeders toverkunsten en kan misschien zorgen voor het kader? De kinderen zorgen vast en zeker voor een mooie invulling.

Deze 3 woorden werken altijd


Ben je geen man of vrouw van veel woorden? Weet je niet goed hoe je je dankbaarheid kan verwoorden?

Deze 3 krachtige woorden helpen je al een stap vooruit!

Wanneer je ziek bent, wanneer je snel nog een babysit zoekt, wanneer je gouden raad nodig hebt, … altijd staat ze voor je klaar. En niet alleen voor jou, vaak voor alle leden van de familie, groot of klein!

Leg met het hele gezin samen voor deze 3 lovende woorden in neon light en toon je appreciatie!

Extra tip: Deze neon lamp zorgt voor een aangename, gezellige sfeer in huis. Maak er meteen een volledige familieavond van. Niets gaat boven quality time met het gezin!

Old but gold


Deze klassieker kennen we allemaal, en met een goede reden!

Een ontbijt op bed blijft speciaal en zorgt voor een prima start van de dag.

Dit eikenhouten dienblad – met extra steuntjes ! – is erg ruim, zo kan je er werkelijk alles op plaatsen. Een zachtgekookt eitje, heerlijke koffiekoeken, een glaasje vers geperst fruitsap, haar favoriete beleg… noem maar op. Een fleurig bloemetje maakt het helemaal af!

Op deze speciale dag kan je mama rustig wakker worden, jij hebt alles onder controle!

Extra tip: Zorg niet alleen voor een heerlijk ontbijt op bed, maar doe nadien natuurlijk ook de afwas.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden

 

Soms schieten woorden te kort en kun je je gevoel van dankbaarheid en appreciatie gewoon niet omschrijven.

Dat ene kiekje op reis waar je je zo verbonden voelde of die leuke selfie aan zee, het zijn allemaal momenten om te koesteren.

Dit sterke mannetje – genaamd Hercules – draagt 2 van je favoriete foto’s, één langs elke zijde. Wanneer je moeder dan de dressoir afstoft, kan ze even wegdromen en terugdenken aan die onvergetelijke tijden! Geen nood, dit kwalitatieve fotokader valt niet snel om 😉

 

Extra Tip: Voorzie een kleine collectie foto’s, zo kan de gelukkige zelf kiezen welke foto’s ze wil uitstallen en kan ze ook regelmatig afwisselen !

 

Accessoires voor de keukenprinses

 

 

Is jouw moeder ook zo’n fantastische kokkin? Die lekkere spaghettisaus op grootmoeders wijze of je lievelingstaart die je mama o zo goed kan bakken…

Nergens smaakt het beter dan thuis! De heerlijke maar vaak geheime kookrecepten worden doorgegeven van moeder tot moeder en worden steevast met veel liefde bereid!

Met deze originele kookboekhouders kan de beste kokkin ter wereld met plezier alle recepten bijhouden. Bovendien wordt de keuken netter én aangenamer: win-win dus!

 

Extra tip: Maak een top 10 lijstje met haar beste gerechten en geef wat extra complimentjes die haar kookkunsten extra in de verf zetten!

 

Mag het eens iets anders zijn?

Flower is power…er zit iets in. Maar toch hoeven het niet altijd bloemen te zijn!

Verras de allerliefste vrouw ter wereld eens met een trendy fruitschaal vol overheerlijk fruit. Kies haar favoriete smaken en kleuren. Gezond genieten gegarandeerd!

 

Extra tip: Na het geven van dit cadeau kun je een frisse fruitsla maken! Dit extra gebaar maakt het wat persoonlijker.

 

Draai de rollen eens om

Het hoeft niet altijd de vrouw des huizes te zijn die kookt!

Maak de favoriete soep van je mama en dien deze op met deze unieke pollepel! Nessie, het monster van Lochness staat fier op zijn pootjes in de heerlijke dampende soep… Samen smullen van de lekkerste groenten en kruiden, succes verzekerd!

 

Extra tip: Ga voor een sfeervolle tafeldecoratie met hippe servetten of placemats en gebruik het mooiste servies!

 

Goede raad is goud waard

De wijze raad van tante Kaat… In werkelijkheid is het vaak moederlief die alle wijsheid in pacht heeft!

Schenk haar deze symbolische uil om je waardering te tonen. Deze vrolijke spaarpot brengt wat kleur in huis en is onderaan voorzien van een afsluitdop.

 

Extra tip: Steek er al een extra centje in, zodat de weg naar een of andere verwenreis minder lang zal duren!

Spiegeltje spiegeltje aan de wand…

Moeders houden van organiseren. Cliché, maar in de meeste gevallen toch echt waar.
Klopt dit bij jou thuis ook? Dan is dit item een echte must-have!

Deze spiegel is uniek in zijn soort, hij is namelijk meer dan alleen een spiegel. Hij is bijzonder functioneel! Spiegel, magneetbord of whiteboard? Hiermee heb je alles in één! Je kan hippe magneten aan dit bord bevestigen en met uitwisbare stift boodschappen achterlaten. Bijzonder leuk in de hal, keuken, badkamer of bureau.

 

Extra tip: Geef dit cadeau niet zomaar af, maar schrijf er eerst allerlei lovende woorden op, of hang er reeds leuke kaartjes aan. Zo maak je er een persoonlijk geschenk van!

Opgeruimd staat netjes

Over organiseren gesproken, met dit doosje toont het alom bekende merk Umbra weer een mooi staaltje van hun ontwerperstalent!

Heeft je mama veel juwelen? Draagt ze vaak make-up? Of houdt ze gewoon van een opgeruimd bureau? De Toto-box kan je voor allerlei doeleinden gebruiken! Met dit stijlvolle houten doosje, geef je prullaria een vaste plaats.

 

Extra tip: Vul dit doosje met je moeders favoriete spulletjes, zo wordt je cadeautje nóg specialer!

 

 

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *