Zomergadgets – 5 musts voor een relaxte zomer

De zomer is een periode die we het liefst zonder al te veel zorgen doorbrengen. Daar horen veel terrasjes bij – denk: koele drankjes, heerlijke hapjes en liefst géén vervelende insecten. Met deze zomergadgets wordt de ideale zomeravond realiteit!

Verse hamburgers maken

Zomergadgets Hamburgerpers

De man des huizes weet het ongetwijfeld. Barbecueën is vaak een hele klus. Bovendien sta je altijd een beetje weg van het volk en de vrolijke conversaties. In het beste geval komt een kritische nonkel even over je schouder meekijken.

Verse hamburgers zijn dan ook een prima alternatief voor een zomerse avond! Geef dit stel een plaatsje op tafel, voorzie verse broodjes en groenten en laat iedereen zelf aan de slag gaan. Plezier verzekerd!

KarotoCucumbo

 Zomergadgets Monkey Business

Nee, we hebben nog niet aan de sangria gezeten. Caroto en Cucumbo zijn twee handige gadgets die je helpen om je slaatjes in stijl te serveren. Je kan je wortels er een mooie bloemvorm mee geven, of je komkommers een grappige afwerking geven. Succes gegarandeerd!

Koelstenen

Zomergadgets Koelstenen Drank

Simpel, maar geniaal, vonden wij. Hoe vaak gebeurt het niet dat je op een zomerse avond ontdekt dat er geen wijn, bier of aperitief meer koel staat? Meestal proberen we dan toch nog vlug eventjes iets te koelen, om te eindigen met een lauw drankje. Want ijsblokjes lengen je drank aan, waardoor hij zijn smaak verliest…

Met deze set koelstenen in je diepvries ben je altijd klaar voor mooie avonden! Je drankje is in een mum van tijd koud, zonder dat het zijn smaak verliest door smeltende ijsblokjes.

Handige sfeerverlichting

Zomergadgets Dienblad Fatboy

Omdat het al begint te schemeren, moet je met je neus op de hapjes zitten om te zien wat je eet… En je moet op je tellen passen als je serveert, zodat alles netjes geordend op je plateau blijft staan… Vervelende kleine situaties die je als gastvrouw graag vermijdt!

Deze plateau leek ons dan ook superhandig voor elke zomeravond. De potjes blijven met behulp van een magneetje netjes op hun plaats, en je hapjes zien er onder het warme licht van het lampje nog veel lekkerder uit!

Wespenval

Zomergadgets Wespenval

Niets zo vervelend als wespen om je heen tijdens het eten. De één springt gillend recht, de ander slaat geërgerd naar de kleine indringers, en misschien raakt iemand wel gestoken. Vermijd deze situaties met een handige wespenval! Wanneer je een beetje zoete drank in deze val doet, trekt dat alle wespen aan. En eens ze in deze val gevlogen zijn, vinden ze de weg terug niet meer. Zo kan jij rustig van je aperitief genieten!

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza