Alessi, Monkey Business en Ototo: ontdek de nieuwigheden

Nieuw van Alessi

Graag stellen we u voor aan enkele trendy nieuwkomers in ons Alessi aanbod! De Alessi Dressed reeks bestaat uit verschillende glazen bewaarbokalen. In het RVS-deksel zien we het motief terugkeren dat gekend is van de Mediterraneo fruitschalen. Een must-have dus, voor de echte verzamelaar! Bovendien staan deze bokalen schitterend in elke keuken. Verzamel de verschillende formaten en plaats ze van klein naar groot op het aanrecht. Handig en stijlvol!

Alessi Dressed Bokalen

Nieuw van Monkey Business

Monkey Business Komkommersnijder

Nieuw bij Monkey Business is deze handige komkommersnijder. Je kan hem gebruiken om je komkommer in de vorm van een spiraal te snijden. Op die manier kan je je slaatjes een vrolijke, trendy afwerking geven. Dit is een leuke aanvulling op hun Karoto groentenschiller, waarmee je je wortels de vorm van een bloemetje kan geven. Met deze twee mesjes bij de hand tover je de mooiste slaatjes voor je gasten!

Nieuw van Ototo

Ototo maakt erg handige keukengadgets met een speelse afwerking. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Pulke? In dit netje kan je al je kruiden verzamelen. Het netje blijft bovendrijven en kan gemakkelijk uit je soep gevist worden wanneer alles klaar is.

pulke-herb-infuser

Ook Nessie is erg populair in de keuken! Het monster van Loch Ness is voorzien van pootjes en valt dus niet zomaar om in je soep. Bovendien wordt het ook erg leuk om je soep op deze manier te serveren!

nessie-purple-pollepel

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza