De badkamer strak inrichten doe je zo

Strakke, moderne badkamers doen het erg goed. Om je eigen badkamer een hippe inrichting te geven, hoef je echter niet noodzakelijk grote verbouwingen te doen. Enkele leuke accessoires en trendy accenten kunnen wonderen doen!

Toiletrolhouders en WC-borstels

Deze kleurrijke kersjes bevatten een vuilbakje en een toiletborstel. Deze set is ideaal om een opvallende toets aan te brengen in een strakke, neutrale badkamer. Ook erg leuk als geschenk bij een housewarming!

 

Kers Toiletborstel

De Tucan toiletrolhouder van Umbra doet het ook erg goed. Op de snavel kan je een toiletrol ophangen. Erg handig voor wie niet in de muur wil boren om een rol op te hangen! Maar je kan de houder ook omhoog klappen, zodat je verschillende rollen erop kunt bewaren.

Tucan Toiletrolhouder

Wie op zoek is naar stijl én topkwaliteit, kan bij Blomus altijd terecht. Op deze houder kan je twee toiletrollen ophangen én een toiletborstel bewaren. Bovendien geeft deze houder met zijn glanzende afwerking een hippe look aan je badkamer.

Blomus Toiletrolhouder

Wastafel Sets

Ook erg mooi is om dezelfde stijl overal in je badkamer te laten terugkomen. Dat kan door allerlei accessoires binnen dezelfde reeks te kiezen.

Umbra Touch Badkamer Set

De Umbra Touch collectie is ideaal om op een betaalbare wijze een streepje design te laten terugkeren. Deze benodigdheden bestaan zowel in grijze als in witte versie.

Alessi Badkamerset

Met Alessi Birillo geef je je badkamer een erg hippe uitstraling. Deze glanzende witte accessoires geven je badkamer net dat beetje meer.

Juwelenhouders

Met een juwelenhouder kan je al je juwelen op één plaats in de badkamer verzamelen. Erg handig om nooit meer een oorring te verliezen, en om te kiezen wat best bij je outfit past! Bovendien is een leuke juwelenhouder ideaal als decoratief element.

pillar-jewelry-stand-black-walnut

Kapstokken

Je wil natuurlijk ook voldoende kapstokken voorzien in je badkamer, zodat je gemakkelijk alle kleren netjes kan opruimen. Ook een mooie kapstok kan je helpen om je badkamer een hippe look te geven.

sticks-zwart

Je kan de haakjes van de Umbra Sticks dichtklappen wanneer je de kapstok niet gebruikt. Op die manier lijkt deze kapstok gewoon een modern muuraccessoire te zijn!

buddy-hooks-double-zwart

Wil je liever geen gaatjes boren in de muur? Kies dan voor deze handige deurkapstokjes, die gewoon over de deur heen haken. Je kan ze zowel naast elkaar hangen als aan elkaar vasthaken.

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza