Behang kinderkamer – Over Dikkertje Dap en zijn vriendjes…

Een vrolijke giraf die je toelaat om van haar lange nek te glijden. Een gekke speelkameraad. Muren die je wel zou kunnen opeten! In de kinderkamer kan het werkelijk allemaal…

Behang met illustraties Fiep Westendorp

Pluk van de Petteflet, Jip en Janneke, Dikkertje Dap… De tekeningen van Fiep Westendorp brengen heel wat mooie jeugdherinneringen boven. Ze zijn dan ook ideaal om de kinderkamer een bijzondere look te geven!

behang kinderkamer

Dikkertje Dap klom op de trap… Kennen de kids het versje van Dikkertje al? Met dit behang haal je de held van dit grappige rijmpje in huis! Zo komen de slaapverhaaltjes helemaal tot leven.

kek amsterdam behang

Floddertje is zo’n echte speelvogel. Net als haar hondje Smeerkees, trouwens! Wanneer mama even niet kijkt, glippen ze het huis uit om op avontuur te gaan… Om dan ’s avonds laat met vuile knieën voorzichtig terug binnen te sluipen!

Muren om van te smullen

Kek - Kinderbehang - Lolly's - Behang Kinderkamer

Heb jij ook zo’n kleine zoetekauwen in huis? Met dit behang lijkt het wel alsof ze slapen in het peperkoeken huisje! Zoete dromen gegarandeerd…

Kek - Kinderbehang - Marshmallows - 146,1x280cm

Kek Behang Plaatsen

Kek Amsterdam maakt steeds gebruik van hoogwaardig vliesbehang van 165gr. Het behang is dus extra dik en bedekt kleine onregelmatigheden of korrels op de muur. Helemaal kids-proof! Bovendien geniet je natuurlijk ook van het grote voordeel van vliesbehang… Je kan je lijm rechtstreeks tegen de muur aanbrengen in plaats van op de rug van het behang. Zo hoef je geen behangtafel te gebruiken.

De muurtekeningen van Fiep Westendorp zijn ook steeds omgeven door heel wat witruimte. Zo kan je voor een kleinere kinderkamer dit behang op maat snijden.

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza