Laat je verleiden tot lezen…

De echte literatuurliefhebber wil natuurlijk dat zijn boeken alle aandacht krijgen die ze verdienen. Daarvoor zijn de aangepaste boekenplankjes natuurlijk onmisbaar! Bovendien kan een trendy boekenrekje je interieur ook een unieke uitstraling verlenen. Van designtoets tot speelse afwerking, alles is mogelijk!

Das Kleine B – Een designtoets voor je boeken

Boekenrek Das Kleine B

De boekenrekjes van Das Kleine B worden met de hand afgewerkt, zodat de designers de kans krijgen om elk product tot in het kleinste detail te verfijnen. Zo vormen deze massief eikenhouten boekenrekjes een hoogkwalitatief interieuraccessoire waarmee je je boeken een echte ereplaats kan geven.

Das Kleine B Boekenplankjes

De boekenrekjes worden met RVS-bevestiging tegen de muur vastgemaakt. Wanneer je je rekjes vult met boeken, wordt deze bevestiging echter onzichtbaar. Zo zorg je voor een zwevend effect van je boeken.

Houten Boekenplankjes Das Kleine B

De rekjes bestaan in verschillende lengtes en hoogtes. Je kan ze dus gemakkelijk met elkaar combineren om zowel grote als kleine boeken hun plaats te geven en zo een boekenmuur in te richten.

Artori Design boekenplankjes – Een speels alternatief

Bij Artori verkiezen ze een meer speelse manier om hun boeken netjes op te ruimen. Misschien heb je wel al kennis gemaakt met hun klassieke Supershelf, waarbij Superman de boeken moeiteloos in de lucht houdt. Nu is er echter ook een vrouwelijke tegenhanger voor deze dappere boekendrager!

Artori Design Boekenhouder

Dit rekje bestaat uit een magnetisch plaatje dat tegen de muur wordt vastgemaakt. Dit plaatje schuift tussen de kaft van het onderste boek, waarna er vervolgens een magnetisch figuurtje tegen de onderkant van het boek kan blijven kleven.

Supergal Boekenstop Artori Design

Maar misschien heb je wel al een ruime boekenplank waarop je al je boeken kwijt kan. Toch kan Artori u ook in dat geval van dienst zijn! Deze magnetische, L-vormige boekenstop schuift tussen de kaft van het laatste boek, zodat deze magnetisch wordt. Zo blijft deze dappere supervrouw tegen je boeken aan kleven!

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza