Boekenrekken en meer: must-haves voor literatuurlovers…

Samen in bad. Samen in bed. Steun voorzien… Ben jij ook niet te scheiden van je boeken? Dan mogen deze accessoires bij jou niet ontbreken!

Boek in bad?

Voor de douche zijn we er nog niet helemaal aan uit… Maar met deze boekensteun kan je alvast heel gemakkelijk een boekje lezen in bad! Bovendien is er ook nog plaats voor een drankje. Vergeet niet uit je bad te komen wanneer het water koud wordt….

Boekenrekken - Boekensteun Bad

Beestige boekenrekken

Boeken zijn uiteraard niet gemaakt om te verstoppen op zolder. Laat je collectie zien! Met deze onzichtbare boekenrekken lijken je boeken wel te zweven. Iets voor je Harry Potter c ollectie?

Boekenrekken - Muurdecoratie Conceal

Maar sommigen zien het liever groot. Wat dacht je van een boekenmuur? Puzzel met verschillende kleine rekjes een leuk geheel in elkaar. Alweer nieuwe boeken gekocht? Je hoeft je geen zorgen te maken over een plaatsgebrek in je boekenkast, want er kan altijd gemakkelijk een rekje bij!

Boekenrekken - Boekenmuur Kleurtjes

Stevige steuntjes

De geur van een splinternieuw boek, de vergeelde pagina’s van een boek uit grootmoeders kast, … Elk boek heeft zo zijn kenmerken! Echte lezers dragen dan ook extra zorg voor hun favoriete boeken. Zorg daarom voor een leuke boekensteun die ervoor zorgt dat je boeken altijd rechtop blijven!

boekenrekken - Artori boekensteun

Gezellige gadgets

Niets gezelliger dan lekker lang lezen op een winterse avond. Extra sfeer creëren? Dat doe je met een gemakkelijk mee te nemen lampje…

boekenrekken - Edison leeslamp

Zorg voor (voldoende) warme verlichting in de kamer. Niet alleen goed voor je ogen, maar ook voor de gezelligheidsfactor!

boekenrekken - warmwaterkruik Fatboy

Ook een beetje extra warmte zorgt voor extra gezelligheid. Niets boven een echte ouderwetse warmtekruik!

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza