Boekenwurmen aller landen, verenigt u!

Hou jij er ook van om tot diep in de nacht te lezen? Om alles om je heen te vergeten en op te gaan in een goed boek? Dan ben jij een echte boekenwurm! Deze leuke accessoires zijn ideaal om een knusse leeskamer in te richten!

Trendy boekenplankjes

boekenwurm boekensteun

Er leuk én zeer praktisch is het werken met verschillende afzonderlijke boekenrekjes. Op die manier kan je je collectie gemakkelijk uitbreiden wanneer je nieuwe boeken koopt. Een nieuw rekje ophangen en klaar! Zo heb je nooit het probleem dat je dubbele rijen boeken in je boekenkast moet zetten. Bovendien kan je een erg mooi resultaat krijgen door verschillende kleuren en formaten te combineren.

boekenwurm boekenrek

Erg populair is ook de Umbra Conceal. Monteer dit ijzeren plankje tegen de muur, en schuif het achter de achterflap van een boek. De flap zelf kan je met een kliksysteempje vast zetten. Zo is het legplankje volledig onzichtbaar! Nu kan je gewoon je andere boeken bovenop het onderste boek leggen.

Grappige boekensteunen

boekenwurm grappige boekensteun

Als je ruime boekenplanken of een groot boekenrek hebt, kan je je rek soms niet snel genoeg vullen. Of je boeken glijden telkens van de plank. Los dit probleem op met een grappige boekensteun! Zo geef je de kamer bovendien een ludiek accent. Kies voor een gek mannetje of opvallende rode pijlen!

boekenwurm steun pijltjes

Handige leeslampjes

Voor de echte boekenwurm is een goede leeslamp natuurlijk onontbeerlijk! Ook met een leuk lampje kan je je kamer een eigen accent geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit koperen leeslichtje? Extra lang leesplezier verzekerd!

boekenwurm leeslamp

Praktische bladwijzers

Wanneer het dan toch écht tijd wordt om te gaan slapen, wil je natuurlijk niet vergeten waar je was gebleven. Met dit mannetje hou je gemakkelijk de juiste pagina bij!

boekenwurm bladwijzer

Op zoek naar een cadeau voor de boekenwurm? Ontdek onze tips voor hem en voor haar!

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza