Hippe Tips Voor Kids!

Maffe monsters bestrijden en stoere veldslagen uitvechten…
Het mooiste kleedje kiezen en de knapste prins uitzoeken…
De kids maken heel wat avonturen mee!

Slaap zacht… Onder deze originele dekbedovertrekken!

Kids dekbedovertrekken snurk

Heb jij ook een kleine prinses of een stoere astronaut bij jou in huis? Zij zullen ongetwijfeld met plezier gaan slapen onder deze dekbedovertrekken. Dankzij de Snurk overtrekken kunnen de kids elke nacht in de huid kruipen van een echte prinses of ruimtevaarder. Zoete dromen gegarandeerd!

Veel kleurplezier met deze prenten!

kids kleurplaten omy

Niets leuker dan je eigen kamer mogen decoreren! Hang deze kleurplaten van 1×1,8m tegen de muur in de kinderkamer, en laat de kids zelf aan de slag gaan. Kies voor een groot stadsbeeld, een vrolijke dierenwereld of een grappig fantasierijk. Uren kleurplezier gegarandeerd!

Zorgeloze nachten met de lichtgevende dierenvrienden

kids lichtgevende posters

Deze posters zijn ideaal om de kinderkamer een leuke afwerking te geven. Wanneer de zon schijnt, zijn de diertjes op de poster gewoon wakker. Maar wanneer het donker wordt, verandert de afbeelding en gaat de poster licht geven! Laat je verrassen en ontdek welke prent er ’s nachts op deze posters tevoorschijn komt.

Stickerplezier met de Disney muurstickers


kids muursticker prinsesDeze stickers zijn ideaal om de neutrale muren in een kinderkamer op te fleuren. Bovendien worden de Disney prinsessen geleverd met kleefbare juweeltjes, waarmee de kids zelf de mooie jurken van de prinsessen kunnen versieren.

Liever een stoere racekamer? Ook dat is natuurlijk mogelijk!

kids muurstickers cars

Behang voor de kinderkamer

Erg leuk is om in de kinderkamer een originele accentmuur in te richten. Geef drie van de vier muren een neutrale kleur, en kies voor de vierde muur een tafereeltje dat past bij de interesses van je kind.  Zo zullen de kids ongetwijfeld uren speelplezier beleven!

kids behangpapier cars

Op zoek naar een andere originele afwerking? Magneetbehang kan ook een erg mooie oplossing zijn. Daarmee kunnen de kinderen zelf hun favoriete tekeningen met een magneetje tegen de muur bevestigen!

kids magneetbehang konijn

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza