Moederdag vieren met een geschikt cadeau

Een leuk moederdag cadeau kiezen is niet altijd even gemakkelijk. En toch willen we elk jaar onze mama’s eens goed verwennen voor alles wat ze voor ons doen! Hou dan ook goed de kalender in de gaten zodat je die speciale zondag zeker niet vergeet. Weet jij al wat je je moeder of vrouw cadeau wil doen? Wij hebben alvast enkele ideetjes…

Een collage met de mooiste gezinsfoto’s

Mooi, decoratief en persoonlijk. Dit fotokader is ideaal als geschenk voor moederdag! Verzamel er de leukste gezinsmomenten in en verwen je mama met dit leuke cadeau. Ideaal om de woonkamer, bureauruimte of keuken een warme en persoonlijke afwerking te geven.

moederdag geschenk multifotokader

Heerlijk relaxen met de Umbra Aquala

De Umbra Aquala is een rekje dat je op een ligbad kan plaatsen. Je kan er een glaasje wijn en een goed boek op plaatsen. Zo wordt je boek niet nat en kan je toch rustig lezen in je bad. Het ideale zen-cadeau!

moederdag geschenk aquala

Een zelfgemaakt cadeautje

De mooiste cadeaus zijn natuurlijk die cadeaus die je zelf maakt. Het mooiste cadeau is dan ook een leuke kindertekening! Geef de tekening een ereplaatsje in een mooi kader. Succes gegarandeerd!

moederdag geschenk kader kindertekeningen

Leuke gadgets voor de keukenprinses

Deze glazen hebben een bolle onderkant, waardoor ze altijd een beetje schuin staan. Erg stijlvol om je drankjes in te presenteren! Deze glazen zijn ideaal om cadeau te geven aan mama’s die ervan houden om in de keuken te staan en vrienden uit te nodigen voor een etentje.

moederdag geschenk bolle whiskyglazen

Meer inspiratie nodig voor moederdagcadeaus? Bekijk gauw onze tips! Vergeet ook vader niet, volgende maand komt zijn speciale dag er ook aan.

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza