Keukendecoratie met een speelse twist

Een etentje met vrienden is altijd fijn. Maar het vraagt natuurlijk ook heel wat voorbereiding! Je brengt heel wat tijd door in de keuken om je vrienden een heerlijke maaltijd te kunnen voorschotelen. De geschikte keukendecoratie maakt van je keuken een extra aangename kookplek. En dan wil je die gekookte maaltijd natuurlijk ook serveren op een aangepast gedecoreerde tafel…

Handige tafeldecoratie

Wanneer je vele uren tijd besteed hebt aan het voorbereiden van de maaltijd, wil je die natuurlijk ook graag in stijl presenteren. Een leuke basis voor je tafeldecoratie zijn deze kandelaars van Black+Blum. Je kan deze sets van 2 in elkaar haken, zodat ze één lange slinger vormen over de hele tafel.

keukendecoratie kandelaar black+blum

Tafeldecoratie kan ook tegelijk mooi én functioneel zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Alessi konijntjes, die tegelijk ook als tandenstokerhouder fungeren?

keukendecoratie alessi tandenstokerhouder

Ook deze servettenhouders zijn niet alleen erg praktisch, ze zijn bovendien ook leuk om de tafel een decoratief accent te geven!

keukendecoratie stier servettenhouder

Ook een eenvoudige peper-en zoutset kan een leuk accessoire voor je tafel worden. Succes gegarandeerd met deze set van Alessi!

keukendecoratie peter en zout

Achter de schermen

Wanneer je vrienden uitnodigt voor een etentje, breng je zelf natuurlijk heel wat uren in de keuken door. Dat wordt veel leuker als je keuken een vrolijke afwerking heeft!

keukendecoratie steun kookboeken

Deze aangepaste boekensteunen zijn ideaal om je kookboeken een plaatsje te geven in de keuken!

keukendecoratie handdoekenhouder ober

Je kan de Artori kookboekenhouders natuurlijk ook combineren met deze handdoekenhouder. Zo geef je je keuken een originele afwerking! Ook erg leuk als geschenk bij een housewarming.

keukendecoratie moderne kookboekhouder

Deze kookboekenhouder is een erg praktisch gadget voor wie houdt van koken. Je kan altijd duidelijk lezen wat je volgende stap is, zonder dat je met vuile handen in je kookboek hoeft te bladeren.

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza