DIY Tip – Een racebaan op je muur!

Magnetisch kinderkamerbehang racebaan

Vrrroeemm! Laat je raceautootjes voortaan niet alleen op de grond rijden, maar ook zomaar tegen de muur! Dit magnetisch kinderkamerbehang is een echte must-have voor alle kleine racepiloten. Hoe je je kinderkamer op deze manier kan pimpen? Heel eenvoudig!

Stap 1 – Maak de muur magnetisch

Je magnetische autootjes blijven natuurlijk pas kleven wanneer ook de muur magnetisch is. Een magnetische muur maken is echter heel eenvoudig. Ga aan de slag met magnetisch kinderkamerbehang! Met een strookje magneetbehang creëer je heel snel een mooi effen magnetisch oppervlak. Je kan dit behang naar wens effen laten of overschilderen in een vrolijk kleurtje.

Magneetbehang vind je hier!

Stap 2 – De racebaan

muursticker magnetisch kinderkamerbehang

Eens de muur magnetisch is, moet de racebaan er natuurlijk tegenaan komen. Dat kan heel eenvoudig met behulp van een muursticker! De neutrale muur krijgt op die manier direct een heel andere look. Let op! Hou de autostickers nog even aan de kant…. Bevestig eerst enkel de baan.

Stap 3 – De autootjes

Uiteraard is deze stap voor de kids de allerbelangrijkste stap. Enkele stoere raceauto’s die tegen de muur blijven hangen!

Magnetische autootjes maken kan je met behulp van magneetpapier. Plak de autostickers die samen met je muursticker geleverd worden niet gewoon tegen de muur, maar wel op dit magnetische papier. Knip ze vervolgens uit om zo je eigen automagneten te maken. Liever zelf creatief aan de slag? Print dan enkele auto’s naar keuze op dit printbare magneetpapier!

Een racebaan met korting

Kriebelt het al om aan de slag te gaan in de kinderkamer? Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en ontvang €5 korting op uw aankoop!

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza