Kindertekening kaders voor kleine kunstenaars

Je bent een jonge artiest met grote plannen… Elke avond ga je met je stiften en kleurpotloden aan de slag om een knap stukje kunst te maken, waarop mama en papa trots kunnen zijn. Dan wil je toch ook dat jouw werken een mooi plekje in huis krijgen? Alleen zo kan je je werk aan bezoekers laten zien, als een echte kunstenaar!

Articulate Gallery kindertekening kaders

Kindertekening Kaders – Voor de jonge artiest

Articulate Gallery Kindertekening Kaders

Deze kindertekening kaders hebben geen glas, zodat ook werkjes op karton of met extra versieringen er gemakkelijk in passen. Bovendien kan je er ook heel gemakkelijk zelf je tekeningen in plaatsen. Je tekening schuift er gewoon in vanaf de zijkant. Je hoeft dus niet aan mama of papa te vragen dat ze het kader van de muur halen en voor je openen.

De Info Rail – Voor bezige bijtjes!

Met een Info Rail kan je écht veel tekeningen ophangen. Bovendien kan je het ook heel eenvoudig zelf doen, zonder de hulp van mama of papa. Je schuift je kunstwerkje gewoon tussen de klemmetjes, zodat het mooi blijft hangen. De rails zijn héél lang, zodat je zoveel kunstwerken kan ophangen als je maar wil. Ben je toch je tekening beu, of heb je een nòg mooier werk gemaakt? Je kan ze ook gemakkelijk weer wegnemen en vervangen door een ander exemplaar.

Deze rails bestaan in allerlei verschillende kleuren. Zo kan je kiezen voor een kleurtje dat mooi past in je kamer, of gewoon voor je lievelingskleur!

Info Rail Ophangsysteem Kindertekeningen

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza