OMY – Kleurplaten voor jong en oud

Bij OMY weten ze maar al te goed hoe leuk het kan zijn om een beetje kleur in huis te brengen. Op kleurprenten, op je servies, op je tafel, … Als je maar met je potloden en stiften aan de slag kan. Bovendien zijn ze ook de volwassenen niet uit het oog verloren. Nu zijn er immers ook aangepaste kleurplaten die perfect zijn als interieurdecoratie.

Speciaal voor het kinderfeestje.

Inkleurbare bekers OMY

Alle kids houden wel van vrolijke kleurtjes en motiefjes…En op een feest mag het wel wat extra vrolijk zijn! Bovendien is een zelfontworpen bordje of een zelfgekleurde beker zoveel mooier…

OMY Bordjes Karton

Maar je feestje is natuurlijk pas echt geslaagd als je je gasten in stijl kan uitnodigen én in stijl kan uitwuiven…Zo begint je feest bij een gepersonaliseerde uitnodiging…

OMY Uitnodigingen

…om te eindigen met een aandenken in een zelfgekleurde verpakking!

papieren zakjes omy

En psst… Speciaal voor de kids die niet graag aan tafel zitten, heeft OMY ook voor gekke placemats gezorgd! Even wachten tijdens het eten? Haal die stiftjes maar al boven!

omy kleurbare placemats

Toveren op papier

Met deze toverstiften wordt je kleurprent pas echt magisch. De eerste witte stift is er eentje die de kleuren doet verdwijnen en je tekening weer wit maakt. En de tweede? Die doet je tekening zomaar van kleur veranderen! Beetje te enthousiast gekleurd? Geen nood! Deze stiften zijn gemakkelijk uitwasbaar.

magische kleurstiften

Kleurplaten voor volwassenen

Maar eigenlijk staat er op kleuren helemaal geen leeftijd… Het is een heerlijk ontspannende bezigheid waar je helemaal vrolijk van wordt! Daarom wil OMY ook de volwassen creatieveling niet vergeten.

OMY Kleurplent Volwassenen

Door de extra grote kleurposters op een originele manier af te werken, kleur je je eigen muurdecoratie in. Geef het eindresultaat een plekje in een bijpassend kader en zorg op die manier voor kleur in huis. Deze kleurplaten doen het ook erg goed als geschenk voor creatievelingen. Een originele verrassing!

Kleurplaten Volwassenen - Patchwork

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza