Alles voor de koffietafel

Een gezellig koffiemomentje is de ideale gelegenheid om bij te praten met vrienden of te bekomen na een zware dag. Door de juiste accessoires te kiezen zorg je alvast voor een goeie sfeer…

Koffie en koffieglazen

Koffieglazen Blomus

Het begint natuurlijk allemaal bij de presentatie van de koffie zelf. In de koffieglazen van Blomus ziet je koffie er extra uitnodigend uit. Bovendien zorgt de dubbele wand er ook voor dat je koffie extra lang warm blijft. De glazen van Blomus Nero zijn beschikbaar in verschillende formaten, zodat je precies het perfecte glas kan kiezen voor jouw lievelingskoffie.

Koffiecapsule dispenser

Met de capsuledispenser van Eva Solo laat je het glazen accent opnieuw terugkeren en vestig je opnieuw de aandacht op het product zelf. Deze dispenser heeft onderaan een handige verdeeldop, zodat je er gemakkelijk één capsule per keer kan uithalen.

ajm30_-_caffettiera

Met dit bijzondere kannetje zal je pas echt indruk maken! Met deze French Press maak je op artisanale wijze zelf de lekkerste koffie. De gedrukte koffieboontjes zorgen voor een speels effect.

poppy-drink-cover

Ben jij ook zo iemand die zò veel moet vertellen dat je je koffie helemaal vergeet? Leg er dan één van deze dekseltjes op…Zo blijft hij steeds warm!

Geen drankje zonder hapje!

QL10189-2

Geen koffie zonder gebak! Met de caketray van Qualy geef je je taartjes een uitnodigend plekje én houd je ze bovendien extra lang vers.

alessi-anna-gong-standaard-taarten

Om je taartjes pas echt tot hun recht te laten komen, is er natuurlijk ook Anna G. van Alessi! Bovendien kan je deze schaal na gebruik compact dichtklappen en een plekje in de kast geven.

Een wolkje melk… Een vleugje zoet

9097w_-_suikerpot_finaal theepot-finaal

Voor heel wat mensen smaakt de koffie nog veel beter met wat melk en suiker erbij. Met dit hippe Alessi duo is je koffietafel pas echt af!

Alessi suikerpotje

Liever een beetje kleur op tafel? Met deze vrolijke Alessi suikerpotjes krijgt je koffiemomentje een vrolijke look!

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza