Landelijk wonen met Hamilton

Laat op de avond het terras omruilen voor de warmte van de zithoek? Of is het weer zo’n zomerweer zoals we dat hier wel al gewend zijn? Het is altijd fijn om te kunnen relaxen in een knusse en uitnodigende zithoek, vonden ze bij Hamilton Living. En terecht! Daarom biedt dit Belgische label een uitgebreide collectie aan interieuraccessoires in de stijl van landelijk wonen. Ideaal om je interieur een huiselijke en warme uitstraling te geven. Wij selecteerden alvast onze favorieten!

Een bijzettafel met een extraatje.

Landelijk wonen

Multifunctionaliteit op z’n best! Je kan gewoon het tafelblad van deze bijzettafeltjes afnemen. Tijd voor een gezellige avond? Vis je fleece dekentje en je lievelingsboek uit de mand, plaats het tafelblad terug op zijn plaats en plaats er een hapje en een drankje bovenop!

bijzettafel

Volk over de vloer? Deze variant zorgt niet alleen voor gespreksstof, maar biedt ook een handige hulp. Het tafelblad is immers tegelijk ook een dienblad. Zo staan je drankjes direct op hun plaats!

Het is pas echt af met de juiste sfeerverlichting…

Hamilton Stenen Hanglamp

Verlichting is dé manier om voor sfeer en gezelligheid in de zithoek te zorgen. Combineer een iets fellere hanglamp met enkele zachte sfeerlichtjes. Op die manier kan je voor voldoende licht zorgen wanneer je wil lezen, maar je kan het ook gezellig schemerig maken om televisie te kijken of om tot in de late uurtjes bij te praten met vrienden. Dankzij hun kleur passen de stenen hanglampen van Hamilton heel goed in landelijke interieurs. Ook in Scandinavische interieurs kan je echter met deze ruwe look een origineel effect verkrijgen.

Stenen Tafellamp

En die zachte sfeerverlichting? Die mag gerust heel klassiek zijn! De tafellampjes van Hamilton kunnen voor een retrolook zorgen, maar zorgen met hun tijdloos design tegelijk ook voor een gezellige huiselijkheid.

Een subtiele decoratieve toets

Vaas Hamilton

Erg populair zijn ook de Hamilton vazen. Met hun organische vormgeving, hun doorschijnende afwerking en hun zachte kleuren zorgen deze vazen verder voor een warme sfeer. Je kan er een bloempje of plant in plaatsen, maar ook op zichzelf kunnen deze vazen voor een origineel accent zorgen.

020159

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza