Wijngadgets voor jezelf of als cadeau

Het wordt er zo stilaan het weer voor… Een lekker fris glaasje witte wijn op een zonnig terrasje! Of je nu op zoek bent naar een leuk gadget om jezelf te verwennen of om een vriend of vriendin te verrassen, dit is het ideale moment om deze wijngadgets cadeau te geven!

Trendy kurkentrekker sets

Gedaan met gesukkel om een wijnfles open te krijgen! Met deze Garçon&Co kurkentrekkerset, krijg je je wijnfles in een handomdraai open. Bovendien wordt hij geleverd met twee bewaarstoppen, zodat je je fles ook kan bewaren voor de volgende avond. Het geheel wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking.

Wijngadgets Kurkentrekker en Stoppen

Ook de Oeno Box is erg mooi om in combinatie met een flesje wijn cadeau te geven. Deze set bevat een kurkentrekker en een reservespiraal, zodat u optimaal van de kurkentrekker gebruik kunt maken. Daarnaast bevat de box ook een wijnring, die de druppels tijdens het schenken opvangt. Tot slot bevat deze hippe box ook een handig boekje met tips voor het combineren van wijn met voedsel.

Wijngadgets Sommelier Set

Een blinkende decanteerkaraf

Met een decanteerkaraf kan u de wijn optimaal op smaak brengen. Giet de wijn over een developer om de hoeveelheid zwaveldioxide te verminderen, zodat uw wijn een optimale smaak en geur verkrijgt. Vervolgens glijdt de wijn langs de schenkgeulen langs de rond van de decanteerkaraf. Zo krijgt uw wijn de ideale oxygenatie.

Wijngadgets Decanteerkaraf

Wijn tijdens de picknick?

Met deze handige draagzak kan je je wijn werkelijk overal meenemen. Heel wat merken verkopen wijn in grote kartons met daarin een plastieken zak. Haal de zak uit het karton en plaats hem in deze coat. Op die manier blijft je wijn lekker fris en zit hij extra stevig beschermd.

Wijngadgets Baggy Winecoat

Geen wijndrinker? Dan zijn wijngadgets uiteraard ook niet jouw ding. Voor hen die houden van een goede kop koffie of een lekkere cocktail hebben we de nodige accessoires voorzien!

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza