Magneetbehang voor kids: de dolle dierenfamilie!

De dolle dierenfamilie op het magneetbehang van Groovy Magnets staat altijd paraat om de kids gezelschap te houden. Bovendien maken deze lieve viervoeters je muren ook magnetisch! Zo kunnen de jongsten met enkele magneetjes hun eigen kamer versieren. Mooie tekeningen, goede rapportjes, leuke foto’s… De kinderen kunnen ze zelf een plaatsje geven!

Bovendien bestaat de dierenfamilie nu ook in XL-behang. Zo kan je in een mum van tijd een grote magnetische muur inrichten in de kinderkamer! Liever een kleinere strook behang om het speelhoekje in huis in te richten? Ook de basisformaten blijven natuurlijk beschikbaar.

Koning Leeuw Magneetbehang – Voor stoere kerels

Deze stoere leeuw kijkt trots de kamer in. Hij houdt de stoere kids graag gezelschap en zorgt voor de tekeningen die je hem toevertrouwt.

Een vriendelijke vos voor vrolijke kids!

vos magneetbehang

Dit lieve vosje heeft duidelijk zin om mee te spelen! Hang je mooiste knutselwerkjes bij hem met een leuk magneetje.

Het knuffelkonijn magneetbehang: Nu ook XL!

magneetbehang konijn

Dit knuffelkonijnbehang is nu niet alleen beschikbaar op het standaard 63.5x265cm behang, maar ook op extra grote rollen van 127 x 265cm. Zo kunnen de kinderen nog meer van hun kunstwerkjes aan de muur bevestigen!

Kies de coolste magneten

Tegen een coole magneetmuur horen ook de coolste magneten natuurlijk. Daarom hebben we ook voor elk moment de geschikte magneten!

Voor een vrolijke bui…

magneten magneetbehang

…een speelse puzzelstemming

magneten magneetbehang: tangram

…of een ijverige spellingsstemming!

lettermagneten magneetbehang

Voor de mama’s en de papa’s

Magneetbehang bevestigen is heel eenvoudig. We raden aan om Perfax Vinyl en Textiel te gebruiken om dit behang optimaal te bevestigen. Met één pot van 750gr Perfax-lijm kan u tot drie rollen magneetbehang tegen de muur bevestigen. De lijm dient op het magneetbehang zelf te worden aangebracht.

Alle rollen magneetbehang worden geleverd met een handleiding en met een set van 5 magneten. Op die manier kunnen de kids direct beginnen met het decoreren van hun stekje!

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza