Moederdagcadeau dat verrast

Moederdag komt zo stilaan dichterbij… Heb jij al een leuk moederdagcadeau klaar voor haar? Wij zetten alvast enkele tips op een rijtje!

Omdat ze steeds het zonnetje in huis is…

Met een fleurig cadeautje zal je ongetwijfeld scoren. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze bloempjes van Charles Viancin? Ze houden het voedsel vers in de koelkast, maar beschermen ook je kookvuur of microgolf tegen spatten. Een origineel cadeau voor alle keukenprinsessen!

moederdagcadeau charles viancin

Moet het thuis steeds gezellig, knus, en vooral wàrm zijn? Dan zal je met de Deswerrum ongetwijfeld scoren. Deze klassieke warmwaterkruik werd door Fatboy in een trendy jasje gestoken.

fatboy warmtekruik moederdagcadeau

Een mama die steeds droomt van mooi weer, zomer en zon? Die zal vast blij zijn met deze lente dekbedovertrek!

snurk dekbedovertrek moederdagcadeau

Een warm cadeautje

Anno 2016 zijn walnoothout en goud weer helemaal in! Deze kleuren zijn vooral erg populair bij al wie houdt van warme interieurs. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit fotokader uit walnoothout? Plaats er je mooiste familiefoto in en zorg zo pas echt voor een warme toets in huis!

fotokader umbra moederdagcadeau

Houdt jouw mama ook van sieraden en accessoires? Dan is deze juwelendoos ongetwijfeld een leuk cadeauidee! Zo kan ze niet alleen al haar juwelen op één plek verzamelen, maar bovendien geeft deze box de badkamer ook een hippe look.

moederdagcadeau juwelenbox

Een moederdagcadeau voor een hippe mama

Ook zwart-witte interieurdecoratie is weer helemaal terug. Deze strakke kleurencombinatie zorgt voor een moderne effect. Iets voor jouw hippe mama?

kapstok moederdagcadeauNomess is een Scandinavisch merk dat op zoek gaat naar de combinatie van design en functionaliteit. Deze strakke kapstok is voorzien van 5 haakjes die je eender waar op de kapstok kan vastmaken. Meer jassen weghangen? Dan voeg je er gewoon wat extra haakjes aan toe! Bovendien is er bovenaan ook ruimte voorzien voor portefeuilles, sleutels of zonnebrillen.

moederdagcadeau snacklight fatboy

Ook aan tafel staan zwart en wit voor stijl! Wat dacht je bijvoorbeeld van dit XL dienblad van Fatboy? Dankzij de magnetische onderkant blijven de meegeleverde schaaltjes en het meegeleverde lampje netjes staan op de schaal.

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza