Nostalgie ten top met het kinderbehang van KEK

De verhalen van de getalenteerde schrijfster Annie MG Schmidt, bekend en geliefd bij jong en oud, spelen bij velen een belangrijke rol tijdens de kinderjaren. We herinneren ons toch allemaal de dagelijkse belevenissen van Jip en Janneke of de dolle avonturen van Pluk van de Petteflet. Deze buitengewone verhalen werden nóg magischer door de – ja, het mag gezegd – eersteklas illustraties van Fiep Westendorp.

 

 

Kek Amsterdam brengt dan ook kinderbehang uit waarbij de fraaie figuurtjes van Fiep aan je muur kunnen pronken!

 

“Van wat een kind leest, onthoudt het maar een deel. Maar dat onthoudt hij ook zo goed, dat het zijn verdere leven met hem meereist, in zijn hart en in zijn bloed, het wordt een stuk van hemzelf.” (Annie MG Schmidt)

 

Voel je de nostalgie al opkomen? Kijk mee en laat je betoveren door dit magnifieke kinderbehang.

Fantasierijke figuren

Floddertje

 

Wie zegt dat een meisje altijd verzorgd en netjes hoeft te zijn? Floddertje trekt zich daar niks van aan! Ze doet waar ze zin in heeft en kan bijgevolg niet langer dan een half uurtje schoon blijven. En ze is niet alleen… Ook haar trouwe viervoeter Smeerkees deelt mee in de vreugde!

 

Lees samen haar gekke avonturen en ga nadien, net zoals Floddertje, lekker in bad!

 

Pluspunten van dit behang?

De vrolijke print is gedrukt op kwalitatief vliesbehang dat extra stevig is. Bovendien kun je de tekening wat bijsnijden in de breedte en in de hoogte, zodat hij perfect op de muur past. Met floddertje aan de muur, krijgt je zoon of dochter beslist meer zin voor avontuur!

Dikkertje Dap

De tekenstijl van Fiep Westendorp heeft iets grappigs en unieks. Het kinderbehang met Dikkertje Dap bewijst dit nog maar eens. Dikkertje Dap is één van de meest populaire versjes van Annie MG Schmidt.  

 

 

‘s Morgens vroeg om kwart over 7 vertrekt het kleine jongetje met een speciaal trapje, om de giraf snel een suikerklontje te geven. Vol enthousiasme vertelt hij zijn grote vriend over nieuwe spulletjes en over alles wat hij geleerd heeft. Vlak voor hij weer weggaat, glijdt hij nog even van de lange nek van de giraf, helemaal naar beneden! Wat een roetsj !

 

 

Het verhaal is zo beroemd, dat diverse kinderkoren het versje al zingend doorvertellen!

 

Waarom dit kinderbehang kiezen?

Door de witte achtergrond maken de afmetingen minder uit, het past zeker en vast op je muur! Ook deze tekening is gedrukt op vliesbehang, wat kwalitatief en sterk is. Zing voor het slapengaan het vrolijke deuntje met je kleine spruit. Zo staat hij de volgende morgen ongetwijfeld met een goed humeur op!

Kek Amsterdam – het Nederlandse bedrijf dat dit originele behang produceert – houdt het niet alleen op deze 2 toppers! Ook andere befaamde figuren kunnen een plaatsje vinden aan je muur. Denk maar aan de beer met het blauwe huis, of een avontuurlijke appelboom vol deugnieten!

Neem een kijkje op Decoraza en ontdek welke personages er nog allemaal te vinden zijn.

Voor de dierenliefhebbers

Een dier in huis is niet alleen extra gezellig, maar levert ook tal van voordelen op! Zo kunnen dieren steun bieden in eenzame tijden en brengen ze rust in huis. Een levensecht exemplaar is echter niet altijd mogelijk… Probeer in dat geval eens dierenmotieven aan de muur!

 

 

Herken jij alle dieren aan de hand van hun silhouetten? Misschien kan de eerste letter van hun naam je wel helpen…De groene pastelkleur doet al denken aan de natuur en past volledig binnen het plaatje. Bovendien leren de allerkleinsten het alfabet. Origineel, niet?

Deze opgewekte beestenboel is het beste gezelschap ter wereld! Een stoet van gestreepte schapen, kleurrijke paarden, vliegende kippen en andere rariteiten paradeert vrolijk rond in de kamer. Geen nood, ze stoppen geregeld voor een praatje, zo blijf je op de hoogte van hun spetterende avonturen. Deze beestige bende is onmisbaar voor elke dierenvriend!

Voor de snoepers

Het hoeven niet altijd figuurtjes te zijn. Ook speelse motieven brengen een magische sfeer in de kinderkamer.

Hier even het bewijs:

 

 

Deze mierzoete lolly’s zien er met hun levendige, felle kleuren overheerlijk uit, nietwaar? Het water komt je zo in de mond! Deze kleine suikerbommen laten de fantasie op hol slaan…Het ultieme behang voor de zoetebekjes onder ons.

 

 

Marshmallows mogen dan wel minder opvallende kleuren hebben, dat ze verrukkelijk zijn daar is iedereen het over eens! Deze zoetigheden zijn nét echt. Als je niet goed oppast, neemt iemand een hap!  De pastelkleuren zorgen voor een zachte, dromerige sfeer in de slaapkamer. Ideaal om rustig weg te dromen naar luilekkerland…

 

Heerlijk jeugdsentiment, toch? Kun je maar niet genoeg krijgen van dit nostalgisch kinderbehang? Ontdek ons volledige assortiment hier en laat je meevoeren naar die mooie, onschuldige kindertijd. Meer nog, kies voor de tijdloze classics en herbeleef die magische momenten opnieuw, deze keer samen met je kleine oogappel!

 

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *