Origineel cadeau – Duik eens in je keuken!

jumpin-jacks-saladetang

…Maar misschien toch niet al te letterlijk, zoals deze slaatjesduiker het heeft opgevat. Gelukkig komt deze saladetang op pootjes toch goed van pas in de keuken of op tafel. Op zoek naar meer gek keukengezelschap voor jezelf of als origineel cadeau? We stellen je graag voor aan onze nieuwelingen!

Pistachio – Uw hapjeshulp!

“Je verandert nog eens in een nootje als je zo blijft eten”… Voor Pistachio is het te laat! Deze reuzegrote pistachenoot kan in twee helften uiteen gehaald worden. Zo kan je de éne helft gebruiken voor je nootjes, en de andere helft voor de schaaltjes. Ook voor olijven of snoepjes helpt Pistachio je graag.

Pistachia Aperitiefschaal - origineel cadeau

Een monster in je soep! Geen zorgen… Nessie zal je graag helpen om je soep te serveren. Deze Loch Ness-pollepel staat op vier pootjes in je pot en kijkt nieuwsgierig naar je hongerige tafelgenoten.

Nessie Pollepel - Origineel cadeau

Maar er is meer… Bij beestige soep hoort een handige onderlegger. Dit exemplaar is speciaal ontworpen voor de “Is ’t eten al klaar?”-families. Onderlegger op tafel, tablet paraat, en alle hongerige mondjes zullen rustig aan tafel wachten tot Nessie eraan komt!

Ipadhouder Onderlegger

Een origineel cadeau voor de pastalover…

Mamma mia… Italiaanse keuken! Heerlijk! Maar ook af en toe een beetje knoeien…Daarom zijn er deze handige gadgets!

Dit is niet alleen een spaghettischepper, maar tegelijk ook een kaasrasp! Bovendien…Deze lepel is langs de achterzijde voorzien van een handige doseerder om gemakkelijk de juiste hoeveelheid spaghetti in het water te gieten.

 

pastaschep

Pizza… snel klaar en gemakkelijk vers te maken (ja hoor, studenten!). Maar pizzadeeg laat zich niet altijd gemakkelijk snijden. Daarom is deze roller een erg handige oplossing! Je kan het magnetische handvat er bovendien ook afhalen om het mes in de vaatwas te steken. Ook ideaal om kruiden fijn te snijden!

pizzasnijder eva solo

Krijg je niet genoeg van deze toffe keukenaccessoires? Op Decoraza vind je nog veel meer hebbedingen voor in de keuken!

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza