Pascale Naessens’ servies – pure passie

Voormalig fotomodel, mediafiguur, gezondheidsgoeroe, …

Dat Pascale Naessens over meerdere kwaliteiten beschikt, was al langer duidelijk.

Toch blijft ze keer op keer verrassen, zo ook met haar bijzondere servieslijn Pure.

Pascale Naessens servies - bruintinten - Pure  Pascale Naessens - Pure - servies  Ovenschotels Pascale Naessens - Serax  Pascale Naessens - Pure Green - servieslijn keramiek

Goed gezelschap en heerlijk eten, daarbij hoort natuurlijk ook een passende tafeldecoratie. Om de juiste sfeer te creëren, speelt de tafelschikking namelijk een niet onbelangrijke rol!

Op zoek naar een gezellige, familiale sfeer waar genieten centraal staat?

Dan is de Pure collectie van Pascale zeker eens een kijkje waard!

 

“Niets zo fijn als een tafel vol met kleine en grote schalen en potjes met heerlijke gerechten, salades en sausjes, waaruit de gasten zelf kunnen kiezen en nemen. Het schept meteen een gemoedelijke vrije sfeer, iedereen neemt wat en hoeveel hij wilt en de gastvrouw zit gezellig bij aan tafel en hoeft zich geen zorgen te maken over de bordschikking.” (Pascale Naessens)

Kortom, met deze buitengewone servieslijn kun je lekker eten en terwijl ook genieten zonder al teveel zorgen!

Serax - Pascale Naessens Pure - keramieklijn

PURE

“Heerlijk koken met mooie keramiek is pure romantiek, is pure interactie.” (Pascale Naessens)

 

Pure - keramieklijn Pascale Naessens

De eerste lijn Pure bestaat uit borden, schalen en kommetjes in warme bruintinten en met een glanzende laag glazuur waardoor het geheel een verfijnde uitstraling krijgt.

De keuze voor natuurlijke materialen en organische lijnen leidt tot een authentiek servies dat werkelijk warmte en passie ademt.

Elke schaal of kom wordt dan ook met veel liefde en vakmanschap ontworpen, zoals je kunt zien in het onderstaande filmpje.

PURE GREEN

De opvolging liet niet lang op zich wachten. Na de bruintinten kwamen ook natuurlijke groentinten aan bod. De lijn Pure Green bestaat eveneens uit keramische borden en schalen voorzien van een glanzend glazuurlaagje.

Pure Green - keramieklijn Pascale Naessens

 

Hoe je eet is even belangrijk als wat je eet!

Bekijk dus zeker eens de volledige collectie en misschien ontdek je wel het servies dat die familiemaaltijden nét nog dat tikkeltje aangenamer maakt!

Wij zijn alvast fan, en we zijn lang niet alleen. Dankzij Serax is het servies van Pascale Naessens voor iedereen verkrijgbaar. Toprestaurants zoals Pure-C en Boury hebben dit prachtige servies alvast ontdekt!

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *