Scandinavisch interieur editie: werken in stijl

Een Scandinavisch interieur met zachte kleuren en houten texturen. Iedereen droomt er tegenwoordig van. Heeft het met bepaalde winkels te maken? Misschien. Maar wellicht is het vooral omdat de Scandinavische gadgets gezelligheid en huislijkheid met zich meebrengen, en tegelijk toch een frisse, jonge sfeer in huis houden. Ideaal voor je werkplek, toch?

Zoals het klokje thuis tikt…

Nee, je hoeft je hoeft je klok niet altijd tegen de muur te bevestigen. Geef toe, door ze gewoon op een voetje te zetten, krijg je toch direct een veel leuker effect? Bovendien zijn we ook van mening dat deze oplossing veel gemakkelijker is. Je hoeft niet in je muur te boren, en je hoeft niet heroïsch je bureau op te klimmen om je klok weg te nemen als je de batterij wil vervangen.

Scandinavisch Interieur Ronde Klok

Zijn lang en slank toch meer je ding – pun not intended – kan je kiezen voor onderstaand model. Zelfde kleuren, zelfde efficiëntie.

Scandinavische Interieur Rechte Klok

Stay on top of things…

Een aantekening hier, een opmerking daar, een memo ginder… Er zijn zo van die momenten dat je het gevoel krijgt dat je fysiek bedolven raakt onder het werk. Met deze verzamelbox geraak je tussen al dat werk de kleine gadgets en benodigdheden niet kwijt.

Scandinavisch Interieur Bureau Verzamelbox

Is het eerste kladwerk toch niet helemaal dàt…?

Scandinavisch Interieur Vuilnisbak Bureau

…begin dan ineens met een schone lei!  Deze houten vuilbakjes zijn ideaal als papiermandjes in een bureau. Ze hebben een lichte verflaag waar je de houtstructuur nog doorheen kan zien.

Een plekje voor de vakliteratuur

Een boekenrekje waarvan de muurbevestiging onzichtbaar is… Eenvoudig, maar het resultaat mag er wezen! Het lijkt wel alsof je boeken zweven op deze handgemaakte boekenrekjes. Ideaal om je vakliteratuur bij de hand te houden.

Scandinavisch Interieur Boekenplank

Een kleurrijke finishing touch

Ook vrolijke patroontjes kunnen voor een mooie finishing touch in je bureauruimte zorgen. Blijf bij de pastelkleuren en combineer neutrale plekken en accessoires met hier en daar een fleurige toets.

Scandinavisch Interieur Leuk Behang

Je ziet: eikenhout, wit en zachte kleuren passen ideaal bij een Scandinavisch interieur. Match voor een unieke toets!

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza