Originele sfeerverlichting voor de woonkamer

Wil je de woonkamer nog net dat beetje meer geven? Kies dan gewoon voor aangepaste sfeerverlichting. Met de juiste verlichting kan je elke kamer een gezellige, unieke uitstraling geven. Enkele ideetjes…

Kristalvormige lampjes

Met deze kristalvormige lampjes kan je de kamer erg gezellig inrichten. Bovendien kan je ze gebruiken zoals je zelf wil. Zo kan je ze met het aangepaste ophangsysteem aan het plafond bevestigen, maar je kan ook een schakelaar bijbestellen om ze gewoon op de kast te plaatsen. Door het combineren van verschillende kleuren en vormen krijg je een sfeervol resultaat!

sfeerverlichting kristallen lampen

Neon letterlampen

sfeerverlichting neon letters

Deze neon letterlampen zijn een erg leuk idee van Seletti. Je kan de verschillende letters afzonderlijk kopen en zo je eigen neonwoord spellen. Zo kan je zelfs in je verlichting een heel persoonlijke toets aanbrengen!

Een trendy klassieker: Edison!

De Edison-lampjes van Fatboy doen het al altijd heel goed. Ze zijn dan ook ideaal als sfeerverlichting! Wanneer je aan het Fatboy-logo trekt, verspreidt de hele lamp een warm licht. Bovendien kan je de lamp op drie verschillende sterktes instellen. Of je nu kiest voor de Edison Petit, Medium of Grand, met deze lampjes breng je overal sfeer!

sfeerverlichting edison petit

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza