Charles Viancin in de keuken: Multifunctioneel, mooi en milieuvriendelijk!

Charles Viancin zoekt in zijn keukengadgets altijd een beetje natuur op. Een bloemvormig dekseltje, een bladvormige schenkteut, … Bovendien bieden ze met hun silicone accessoires vaak handige milieuvriendelijke oplossingen. Zo hoef je met hun klaproosdeksels niet langer gebruik te maken van aluminium- of vershoudfolie.

Silicone Deksel Klaproos

silicone deksel klaproos

Eenvoudig. Maar steeds handig! Met deze klaproosjes kan je niet alleen je eten vers houden in de koelkast, maar ook tijdens het koken komen ze van pas. Leg ze op je potten of pannen om spatten te voorkomen, gebruik ze om een gerecht te verwarmen in de microgolf of plaats je gerecht in de oven met deze bloemetjes er bovenop. Klaar met koken? Plaats dan gewoon je silicone deksel in de vaatwas.

Klaproos Ovenwant

Klaproos Ovenwant

Een bijpassende ovenwant voor je klaproosdekseltjes! Deze ovenwant is langs de buitenzijde voorzien van een laagje silicone, zodat de warmte zeker niet door de stof heen komt. Bovendien is hij langs de achterzijde voorzien van een vakje waarin je je hand kan schuiven. Zo kan je je warme schotels stevig vastnemen.

Silicone Vergiet – Stoommandje

Silicone Vergiet

Ook dit ziet er een heel eenvoudig keukengadget uit…Maar ook deze mandjes komen altijd van pas. Zo kan je ze niet alleen gebruiken om pasta’s af te gieten, maar je kan ze bijvoorbeeld ook als stolp op een bord zetten wanneer je iets opwarmt in de microgolf. Eitjes koken? Plaats dan eerst dit mandje in je kookpot, zodat je de eitjes er na het koken gemakkelijk kan uitnemen met de handvaten. Ook als stoommandje doet dit product het prima!

Anti-drup en Flessenstop

Schenktuit Stopper Wijn

Dit elegante wijnblad maakt schenken zonder druppelen een stuk gemakkelijker! Raakt de fles niet helemaal leeg? Plaats er dan het bijpassende takje in om ze weer goed af te sluiten. Zoals alle Charles Viancin-gadgets kan je ook dit wijnblad gewoon in de vaatwas steken.

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza