Trendy decoratie voor jezelf of als cadeau!

Decoratie en accessoires zijn leuk om cadeau te geven, maar ook gewoon fijn om je eigen interieur mee in te richten! Bij Decoraza vind je trendy decoratie voor elke plek in huis, alsook de leukste cadeaus voor je vrienden.

Ideetjes voor de moderne keuken

Je keuken inrichten kan heel eenvoudig door met behulp van kleine accessoires een hippe toets te brengen…

trendy decoratie fruitschaal blomustrendy decoratie cico eierdopjetrendy decoratie buddy keukenrolhouder

Een mooie fruitmand, enkele grappige eierdopjes, een originele keukenrolhouder… Meer hoeft dat niet te zijn! Met hier en daar een speelse of moderne toets, geef je je keuken een heel eigen uitstraling.

Accessoires voor een knusse woonkamer

trendy decoratie kapstok sticks trendy decoratie boekenrek conceal

Wat dacht je van deze design kapstok waarvan je de haakjes open en dicht kan klappen? Wanneer er geen kleren aan hangen, lijkt deze kapstok gewoon een mooi muuraccessoire te zijn.

Met een zwevend boekenrek zal je gegarandeerd ook scoren bij je gasten. De Umbra Conceal is een eenvoudig plankje, dat je tussen de kaft van het onderste boek schuift. Vervolgens kan je je andere boeken op het onderste boek stapelen. Zo lijken je boeken echt te zweven.

Decoratie voor een vrolijke kinderkamer

trendy decoratie omy kleurposter trendy decoratie roommates muursticker trendy decoratie sticker kat

Voor de kids is het erg leuk als ze zelf kunnen meehelpen aan de decoratie van hun eigen kamer. Je kan  hen bijvoorbeeld een reuzegrote kleurplaat van OMY geven. Die kan aan de muur bevestigd worden en bezorgt de kinderen zonder twijfel uren speelplezier!

Ook een strookje magneetbehang is erg leuk om de kinderkamer te decoreren. De kinderen kunnen met behulp van een magneetje hun eigen kamer inrichten!

Wil je een neutrale muur opfleuren? Ga dan samen met de kids aan de slag met muurstickers! Zo ziet de muur er in een handomdraai als nieuw uit!

Gadgets voor een trendy badkamer

trendy decoratie handdoekenrek menoto trendy decoratie rolhouder tucan

Met de juiste gadgets krijgt ook de badkamer een heel moderne uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor de Umbra Tucan. Deze vrijstaande houder kan je gebruiken om rollen toiletpapier op te bergen en op te hangen.

De Blomus Menoto biedt dan weer de mogelijkheid om handdoeken op te hangen zonder dat je haakjes moet vastmaken in de muur.  Bovendien geeft hij je badkamer een stijlvolle uitstraling dankzij zijn strakke afwerking.

Handige must-haves voor in de bureauruimte

trendy decoratie kalender muursticker trendy decoratie magnetisch whiteboard

Ook de bureauruimte verdient een stijlvolle afwerking! Kies bijvoorbeeld voor deze handige muurstickers waarop je met een krijtje aantekeningen kan maken. Op die manier kan je elke maand je afspraken nauwkeurig bijhouden!

Het zwarte glazen magneetbord van Eurographics is erg praktisch om notities te maken of memo’s op te hangen, maar het geeft je bureau ook een strakke, moderne uitstraling.

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza