De Umbra Buddy Collectie

De Umbra Buddy collectie is erg leuk om overal in huis een subtiel accent te laten terugkeren. Buddy is een grappig klein, gestileerd mannetje dat in het leven geroepen werd door designer Alan Wisniewski. Het design komt in allerlei producten terug.

Buddy in je keuken

Hij is onze beste vriend en hij is ook een handige keukenhulp. Hij kan je bijvoorbeeld helpen door je keukenrol vast te houden. Zo kan je altijd gemakkelijk een papiertje nemen terwijl je druk aan het koken bent. Deze grappige keukenrolhouder is naast zwart, ook verkrijgbaar in muntkleur.

Buddy Keukenrolhouder

 

Buddy in je badkamer

Ook in de badkamer staat onze vriend  paraat! Met deze handige douchewisser kan je het douchescherm en de spiegel snel even schoon wissen. Zo zorgt hij ervoor dat je badkamer altijd blijft blinken. De zuignap is inbegrepen bij deze wisser.

Umbra Buddy Douchewisser

Buddy in je bureau

Zelfs als je aan het werk bent, houdt deze cartoonvriend je trouw gezelschap. Hij laat zien hoe laat het is, zodat je nooit vergeet wanneer het pauze is. De uren zullen letterlijk voorbij glijden met deze klok op kantoor!

Buddy Bureau Horloge Umbra

Buddy in de hal

Al van bij het binnenkomen staan deze grappige jongens voor je klaar. Zo zorgt hij er ook voor dat iedereen zijn jassen en tassen netjes een plaatsje aan de muur kan geven. Deze klimmende mannetjes zetten alvast hun beste beentje voor!

Kapstokken Buddy

Buddy op tafel

Deze kleurrijke mannetjes hebben duidelijk al een glaasje te veel op. Markeer je eigen glas en die van je vrienden met een mannetje in je favoriete kleur en gun de grote jongen onder hen ondertussen een kijkje in de fles wijn!

drinking-buddies-nieuw

Krijg je niet genoeg van deze kleurrijke vrienden? Ontdek ook de servettenhouders in zwart en munt!

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza