Vaderdag inspiratie – Met deze 8 cadeaus scoor je bij papa!

Is jouw vader de allerliefste of ben je o zo trots op je daddy cool? Hoog tijd om dat even te laten zien!

Vaderdag komt dichterbij, het ideale moment dus om de pater familias even te verwennen met een persoonlijke attentie.

Een workaholic, een familieman of een echte levensgenieter? Hier vind je vast en zeker inspiratie!

1. De klusser

Papa Bear - schroevendraaier - vaderdagscadeau

Bevestigt de man des huizes het cliché en is hij een echte handyman? Denk dan eens aan deze Bear Papa schroevendraaier. Het ideale geschenk voor de handige Harry’s met een hoog knuffelbeergehalte!

2. De boekenwurm

Artori Design - boekensteunen detectives - vaderdag

Zit vaderlief vaak met zijn neus tussen de boeken, helemaal in de ban van bloedstollende moordzaken? Heeft hij het met zijn speurneus altijd bij het rechte eind? Dan zijn deze boekensteunen een passend geschenk. Een mooi gebaar voor de boekenliefhebbers!

3. De dandy

organizer vest - vaderdag

De kleren maken de man, hierbij zijn accessoires natuurlijk onmisbaar! Met deze stijlvolle vest kan je papa, net zoals een echte dandy met oog voor fashion, al zijn toebehoren netjes organiseren. Een stapje dichter naar de perfecte look!

4. De masterchef

Hamburgerpers - vaderdag

De liefde van de man gaat door de maag, maar laat ons eerlijk zijn: de beste hamburgers, die maakt hij toch zelf! Is jouw paps een echte meesterchef met sublieme smaakpapillen? Schenk hem dan deze hamburgerpers. Geniet nadien natuurlijk zelf mee van het overheerlijke resultaat!

5. De couchpotato

Lamzac - ligkussen - vaderdag

Is je papa eerder een couchpotato en zit hij vaak gekluisterd aan het scherm? Dan is dit trendy ligkussen ideaal! Zo kan hij toch al rustend genieten én komt hij wat meer buiten. Dit luxueuze zonnebed kun je overal meenemen in je rugzak. Blaas het op en klaar is kees!

6. De bourgondiër

Bierset 4 glazen - vaderdag

Vader zijn, het is een dorstige opgave. Af en toe tijd nemen dus om de keel te smeren! Pintje klinken, pintje drinken… Met deze set van 4 bierglazen kun je de bierkennis van vaderlief op de proef stellen!

7. De familieman

Fotokader Umbra - vaderdag

Kleine kindjes worden groot, helaas soms veel te snel! Dankzij dit grote fotokader kan je trotse vader met plezier terugkijken naar al die memorabele avonturen. Verzamel de mooiste herinneringen en koester die momenten!

8. De verstrooide professor

krijtbord muursticker - Ferm Living - vaderdag

Veel bezige bijen zijn gezegend met een gezonde portie energie, maar hebben helaas ook een warhoofd. Het optreden van zoon of dochter vergeten, te laat komen bij het oudercontact,… het zijn zaken die we liever vermijden. Dankzij deze handige krijtbordsticker heb je alles op een rijtje!

 

 

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *