Origineel vaderdagcadeau? Voor elk wat wils…

Nog iets meer dan een weekje en dan is het weer zo ver… Op zondag 12 juni worden alle papa’s gevierd! Ga jij voor een grappig cadeautje, ééntje om van te smullen of gewoon voor een origineel geschenkje? Wij zetten voor jou enkele tips op een rijtje voor het ideale vaderdagcadeau.

Grappige geschenkjes voor speelse papa’s

Er zijn zo van die papa’s die altijd een beetje verstrooide professors zijn. Ze durven al eens het uur uit het oog te verliezen, ze vergeten al eens wat en…hun sleutels zijn altijd zoek! Gelukkig kan je hen met deze vrolijke sleutelhouder gemakkelijk een handje helpen. Telkens wanneer papa thuiskomt, moet hij zijn sleutelhanger in het hokje plaatsen. Zo zullen de huissleutels nooit meer spoorloos verdwijnen!

Vaderdagcadeau Sleutelkastje

Een sportieve papa in huis? Of misschien is hij wel een echte speelvogel? Dan zal je vast scoren met deze pingpongset! Ruim de tafel af en verander de woonkamer dadelijk in een echte sporthal!

Vaderdagcadeau Pong Portable Table Tennis

Een vaderdagcadeau om van te smullen

Veel papa’s houden natuurlijk ook wel van een hapje en een drankje. Met deze cadeautjes kunnen ze genieten in stijl!

Dit Alessi pizzames is een pronkstuk dat niet alleen erg handig is om pizza te snijden, maar het staat ook gewoon heel mooi in de moderne keuken. Een musthave voor de liefhebbers van Italiaanse keuken.

eva solo barbecue

Mag het wat zomerser? Bij alle papa’s scoor je ook met een goede barbecue set. Deze set van Eva Solo nodigt niet alleen uit tot een avondje genieten van lekker eten, maar hij brengt ook het hele gezin gezellig samen.

Voor papa’s die van gezelligheid houden.

Maar misschien geniet papa wel meest van een gewone rustige avond in de zetel. Ook voor de gezelligheid hebben we heel wat cadeautjes in petto! Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwe sfeerlampjes van Fatboy? De Transloetje lampjes zijn in alle kleuren beschikbaar!

Fatboy Transloetje

Ook met een leuk familieportret zal je gegarandeerd scoren. Verzamel de mooiste foto’s van jullie samen en geef ze een plekje in een kader dat past in het interieur.

deknudt fotokader

Een geschenkje voor op kantoor

Een papa die vaak druk aan het werk is? Geef hem een cadeautje dat hem steeds aan jou doet denken wanneer hij op kantoor zit…

vaderdag cadeau

Deze potloodslijper van Alessi kreeg een unieke vormgeving. Zo vormt hij eigenlijk ook een decoratief accessoire voor het bureau. Erg stijlvol als geschenk!

magneetbord

Met een glazen magneetbord help je papa niet alleen om alle memo’s bij te houden, maar je kan er ook enkele mooie foto’s van de familie tegenaan kleven.

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza