Valentijnscadeau – Verras je lief met een origineel geschenk

Binnenkort is het weer zo ver! 14 februari. Hét moment om gewoon even tijd te maken voor elkaar en gezellig samen te zijn. Op zoek naar een leuk valentijnscadeau om dit jaar bovendien ook origineel uit de hoek te komen? Enkele tips!

Enkele klassiekers.

Op zoek naar een traditioneel romantisch geschenkje voor je geliefde? Met deze fotocadeautjes zal je vast scoren. Verzamel de mooiste foto’s van jullie samen en geef ze een plekje in dit hartvormige kader.

valentijn cadeau

Draag je geliefde altijd een beetje bij je met deze hartvormige sleutelhangers. Erg mooi als extraatje om hem of haar eens in de watten te leggen.

sleutelhanger fotocadeau

 

Ideetjes voor jullie allebei…

sleutelhuisje valentijn cadeau

Dit sleutelduo is een leuk alternatief als romantische verrassing. Hang het tegen de muur en geef jullie sleutels er een plekje in wanneer jullie allebei thuis zijn!

snurk dekbedovertrek

Met gezellig cadeautjes scoor je natuurlijk ook altijd! Bovendien kan je zelf ook meegenieten van dit originele dekbed…Edison Lamp

…of van de gezelligheid van dit Fatboy lampje!

Speciaal voor haar

Op zoek naar een cadeau voor haar? Dan is dit badrekje zeker een goed idee. Het rekje biedt plaats voor een boek en een glaasje wijn, zodat ze alle redenen heeft om extra lang van haar  bad te genieten.

 

Ook met dit jurkje zal ze ongetwijfeld erg blij zijn… Het is niet alleen een heel handige oplossing om alle sjaaltjes te verzamelen om gemakkelijk te kiezen, maar het ziet er bovendien ook erg leuk uit om in je kast te hangen.

 

Boho Dress - Valentijnscadeau

Speciaal voor hem

De liefde van de man gaat door de maag, durft men al eens te beweren… Misschien een goed startpunt voor een cadeau voor hem? Deze Eva Solo barbecue doet het vast goed als cadeau…

571020-2

…maar ook deze pizza oven is erg origineel als verrassing!

Pizza Oven - Valentijnscadeau

…of houdt hij meer van een goed glas wijn?

 

karaf wijn - sagaform

Meer inspiratie voor een valentijnscadeau vind je hier en hier.

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza