Een vleugje walnoot in je interieurdecoratie

De nieuwe collectie van het designmerk Umbra gaat voor interieurdecoratie in de kleur walnoot. Een vintage kleurtje dat je kan combineren met strakke, moderne designs. Ideaal om je interieur een eigenzinnige toets te geven!

Kapstokken met een vleugje walnoot

walnoot kapstok

Steeds meer staande modellen duiken op in moderne interieurs. Door te kiezen voor een staande kapstok, bespaar je heel wat boorproblemen. Bovendien zorgt de design afwerking er ook voor dat deze kapstok een deel wordt van je interieurdecoratie. Het geheim van de Flapper-kapstok? Je kan zijn haakjes ook terug inklappen wanneer je hem niet gebruikt.

Ook deze klassieker doet het goed in een walnootkleurig jasje. Wie plaatst wil besparen, kiest immers nog steeds voor een wandmodel. Bovendien kan je ook van dit wandmodel de haakjes inklappen. Zo lijkt hij gewoon een subtiel stuk muurdecoratie.

Walnoot juwelenkistjes

Umbra Stowit Walnoot

In de verschillende schuifjes van deze juwelenbox kan je werkelijk al je sieraden kwijt! Bovendien kan je deze handige box ook heel gemakkelijk meenemen wanneer je op reis vertrekt.

Deze is dan weer ideaal als ereplekje voor je mooiste kettingen. Dankzij het hangsysteem raken ze nooit in de knoop en komen ze helemaal tot hun recht. Erg mooi als decoratie en erg praktisch wanneer je ’s morgens op zoek bent naar de juiste juwelen.

Een beetje walnoot in je interieurdecoratie.

Gridart Fotokader Walnoot

De gekende Gridart is nu ook beschikbaar met een walnoot afwerking. De donkere rand laat je foto’s nog veel meer tot hun recht komen. En je hebt natuurlijk ook nog altijd de mogelijkheid om verzamelobjecten te plaatsen op de legplankjes tussen de foto’s.

Fotokader Axis - Umbra - Walnoot interieurdecoratie

Met deze stevige fotokaders kan je letterlijk alle richtingen uit. Plaats ze horizontaal of verticaal, laat ze schuin op het voetje rusten of zet ze strak rechtop. Ideaal om je favoriete exemplaren een ereplaatsje op je tafel of kast te geven.

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza