Winterbarbecue…voor durvers!

Het lijkt misschien een gek fenomeen… Maar de winterbarbecue is de laatste jaren sterk in opmars. En terecht, vinden wij! Niet alleen doet een beetje buitenlucht in deze donkere dagen extra deugd, maar bovendien is niets gezelliger dan dicht bij elkaar rond het vuur genieten van iets lekkers. Een avond om nooit te vergeten!

Gezellig samen rond de barbecue

Ontdek deze Eva Solo barbecue!

Op winterse barbecuefeesten zijn tafelbarbecues extra populair. Iedereen kan er gezellig rond komen staan of zitten en genieten van de warmte die de barbecue verspreidt. Bovendien vindt iedereen het ook stiekem leuk om zelf te kiezen wat hij of zij op de barbecue legt!

Voorzie voor bij je barbecue warme wintergroenten en warme aardappelen of pasta in plaats van de traditionele rauwkost en pastasalades. Extraatje vooraf? Met een kop dampende soep zal je vast scoren.

Even opwarmen rond het vuur

vuurschaal winterbarbecue

Ook een knetterende vuurmand of vuurschaal mag op een winterbarbecue niet ontbreken. Wat dacht je van een hartverwarmend aperitiefje aan het vuur met glühwein of jenever?

Terrasverwarmers kunnen erg handig zijn als aanvulling op de warmte van de vuurschaal. Zo wordt het overal op het terras aangenaam warm!

Voor als het toch wat frisser wordt…

fatboy warmtekruik

Een beetje extra warmte kan nooit kwaad! Voorzie extra dekentjes en dikke fleecetruien voor wie het toch nog koud krijgt. Of wat dacht je van deze heerlijke ouderwetse warmwaterkruik?

Dreigt het toch echt slecht weer te worden? Zorg dan ook voor een knus ingerichte partytent!

De juiste sfeer

edison lamp fatboy

Ook sfeerverlichting mag op een winterbarbecue natuurlijk niet ontbreken.  Voorzie niet alleen kaarsjes, maar ook leuke lampionnetjes of allerlei kleine lampjes. Ook fakkels geven je tuin een leuke extra!

fakkels winterbarbecue

En als finishing touch natuurlijk… een streepje muziek!

Deel met je vrienden!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someoneShare on Google+

Decoraza